MENU

Nav

Tjedan EU fondova Zabok

Zagreb, 04.02.2020

Tjedan EU fondova Zabok

Tjedan EU fondova u Krapinsko-zagorskoj županiji započeo je Coffee Chatom pod nazivom “Razvoj start-up okruženja – promicanje i potpora razvoju inovativnog poduzetništva“.  U okviru programa predstavljene su brojne mogućnosti financiranja projektnih prijedloga, kao i primjeri uspješno provedenih projekata na području Krapinsko-zagorske županije. Kako je tom prilikom istaknuo krapinsko-zagorski župan Željko Kolar, činjenica je da županija bez EU fondova ne bi mogla postaviti kapitalne projekte koje sada provodi.

Tjedan EU fondova Zabok

Na Coffe chatu prezentirani su programi potpora za samozapošljavanje, uspostava mreže mentora te usluge Poduzetničkog  inkubatora Krapinsko-zagorske županije, kao i Svjetskog investicijskog foruma poslovnih anđela (WBAF), koji je svoj prvi europski ured nedavno otvorio upravo u Zaboku. Održana je i panel rasprava na kojoj su sudjelovati Helena Matuša, nacionalna direktorica WBAF Croatia, Vlatka Mlakar, pročelnica upravnog odjela za javnu nabavu i fondove EU Krapinsko-zagorske županije, Martina Jantol Županić, direktorica Poduzetničkog centra Krapinsko-zagorske županije i Renata Brkić iz ZEZ akceleratora.

Tjedan EU fondova otvoren je za sve stanovnike na području Krapinsko-zagorske županije, a održava se s ciljem podizanja razine svijesti i informiranosti o dostupnosti europskih strukturnih fondova (ESI).

Radio Hrvatsko zagorje

Zagorje International