MENU

Nav

StrAngels

Zagreb, 04.02.2020

StrAngels

Promocija novog kataloga unikatnog nakita StrAngels održana je u Zagrebu, a okupila je brojne poznate osobe. Među uzvanicima koji ne mogu odoljeti neobičnim anđelima zagrebačkog umjetnika Gorana Maretića-Martinija, tako se u se našle dizajnerice Đurđica Vorkapić, Matija Vuica i Ana Dorotić, pjevačica Sanja Parmać, spisateljica Rosie Kugli, poznati zagrebački frizer Ivica Zanetti, bivši košarkaš Gordan Giriček, model Lara Spajić i gitarist Damir Šimić.

StrAngels nakit

Pažnju na promociji privlačile su i kćeri Gorana Maretića-Martinija, 20-godišnje blizanke Ida i Dea Maretić, profesionalni modeli koje su ujedno njegova najveća inspiracija. Zajedno s ocem i one su se upustile u kreiranje nakita.

StrAngels4

Unikatan nakit objedinjen u brand StrAngels izrađen je od čelične žice, rodinirane u više boja metala – od sjajne srebrne, zlatne, nijanse ružičastog zlata do sjajne i tamne bakrene boje. Posebnost ovih anđela krije se u njihovim specifičnim pozama, u pokretu tijela, u rafiniranoj i detaljnoj obradi, što garantira neponovljivost svakog uzorka.