MENU

Nav

Carski Grad

Zagreb, 09.11.2016

Carski Grad

Popratili smo medijski manifestaciju Carski grad, koja se već dugi niz godina održava pod pokroviteljstvom Turističke zajdnice grada Opatije. Na jedan dan ovaj predivan kvarnerski gradić vraća se u vremena kada su njime šetali princeza Sissy i ostali plemenitaši. Tako su posjetitelji mogli uživati u društvu Gustava Mahlera,koji je inspiriran ljetovanjem u Opatiji skladao svoju VI. simfoniju. Dame e Cavalieri iz talijanskog Assisi-ja, Dvorska lepeza i gosti iz mađarskog Balatonfureda također su uveličali ovu posebnu večer.

 

 

Nedaleko od Vile Angioline, posjetitelji su uživali u neobičnim prizorima poput plesa Isidore Duncan, pjevanju Claudia Franka i na taj su način imali priliku vratiti se u 19.stoljeće. U programu je sudjelovalo na stotine glumaca, statista, glazbenika i plesača iz Austrije, Mađarske, Italije i Hrvatske.

 

 

Naša se agencija potrudila da ovu priču prenesu ne samo lokalni, već nacionalni ali i regionalni mediji. Najavili smo događaj kroz mnoge medije što je rezultiralo i velikoj posjećenosti. Upravo smo ovu priču svojom pr podrškom digli na još veću razinu.