MENU

Nav

Advent u Bjelovaru

Zagreb, 04.02.2020

Advent u Bjelovaru

U organizaciji grada Bjelovara i Turističke zajednice središte grada Bjelovara tijekom Adventa 2019. postalo je mjesto s raznim događanjima od kulturno-umjetničkih programa i koncerata do bogate tradicionalne gastronomske ponude na štandovima. Zabava je bila zagarantirana i za najmlađe koji su se zabavljali uz lunapark, veliko klizalište na 600 m2 Selo Djeda Božićnjaka, ali i oni spretni na ledu i kreativci koji su mogli sudjelovati na raznim radionicama. Ulice grada prepravili su mirisi Božića.  Svi događaji odvijali su se na korzu

Foto: Božo Boščić

Sve četiri adventske svijeće na adventskom vijencu zapaljene su ispred katedrale sv. Terezije Avilske. Bjelovar je nadaleko poznat po svojim Bjelovarskim moto mrazovima – motoristi MK White City Ridersa su na Dan Svetog Nikole zajedno s građanima i najmlađima tradicionalno ukrasili božićno drvce na bjelovarskom korzu.

Foto: Božo Boščić

Puštali su se lampioni, održale su se brojne predstave a Djed Božićnjak besplatno je vozio veselu kočiju. Održali su se i brojni koncerti – Scifidelity Orchestra, Tragovi, Klapa Bjelovar, Karo band, Pravila igre i Mia Dimšić. Uvertiru u doček Nove godine započela je legendarna Vanna, a za doček Nove godine sve je zabavljao Đani Stipaničev!

 

HRT, DJH i prilog u Dnevniku

Nova TV

24 sata

Glas Istre